Política de privadesa

Si estàs aquí és perquè et preocupa que compleixi amb la política de privadesa i de protecció de dades en aquesta web i empresa.

Ens alegra veure’t per aquí i et convidem a llegir aquesta política de privadesa íntegrament.

Recomanació prèvia

Et donem la benvinguda a aquesta web i et recomanem que llegeixis la política de Privadesa. Aquesta descriu la manera en el qual innovagestors.com recapta i utilitza informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors d’aquesta web.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i confiable.

Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autorregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

INNOVA GESTORS SL ha adequat aquesta web a les exigències de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) i a la LSSI-CE (Llei de la Societat de la informació i el Comerç Electrònic).

Regulacions legals que compleix aquesta Política de Privadesa

Innova Gestors SL ha adequat aquesta web a les exigències de:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques), que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals als diferents països de la UE.

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD), que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un blog a l’hora de gestionar aquesta informació.

Fitxer declarat de conformitat amb la legislació andorrana davant l’Agència de Protecció de Dades del Principat d’Andorra:

En compliment del requerit per la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals (d’ara endavant, “LCDP”), i amb els reglaments que la desenvolupen, s’informa als usuaris d’aquest lloc web que qualsevol dada personal facilitada a INNOVA GESTORS SL passarà a formar part d’un fitxer titularitat d’aquesta entitat degudament inscrit en l’Agència de Protecció de Dades del Principat d’Andorra.

La LSSI o LSSICE (Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic), que regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics.

Enviament i registre de dades de caràcter personal

A l’efecte del previst en la LCPD, INNOVA GESTORS SL, amb NRT (Andorra): L708410H, informa a l’Usuari que és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades), en els quals les seves dades queden incorporats i són tractats amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats i enviar-te la informació sobre serveis i productes que puguin ser te’l teu interès.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i realitzar operacions comercials amb INNOVA GESTORS SL.

Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquesta web.

Les dades personals que recull i emmagatzema aquesta web estan detallats en l’Avís Legal.

Informació personal que recull aquesta web

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per comentar un post, manar un correu al titular, publicar en el blog o subscriure’s, realitzar alguna contractació de serveis o formació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable INNOVA GESTORS SL.

Aquesta informació pot incloure la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, informació de pagament i una altra informació demogràfica. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada, i emmagatzemats per INNOVA GESTORS SL, només com es descriu en l’Avís Legal i la present Política de Privadesa.

Serveis de tercers que utilitzem en aquesta web

Hosting: Raiola Networks, empresa que ens proporciona protocols SSL perquè les teves dades romanguin a resguard dels hackers o d’una altra persona que intenti robar aquesta informació. Consulta aquí la seva política de privadesa.
Plataforma web: WordPress.org, que la seva política de privadesa pots consultar aquí.
Proveïdor d’Email Màrqueting: Activecampaign
Google Analytics.

Els usuaris podran donar-se de baixa a qualsevol moment dels serveis prestats per www.innovagestors.com en la mateixa Newsletter.

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, tant en subscriure’s a aquest blog com en realitzar algun comentari en qualsevol de les seves pàgines i/o entrades, l’usuari consent:

El tractament de les seves dades personals a l’entorn de wordpress conforme a les seves polítiques de privadesa.
L’accés d’INNOVA GESTORS SL a les dades que, d’acord amb la infraestructura de wordpress, necessiti l’usuari aportar bé per a la subscripció al blog bé per realitzar i/o rebre comentaris en el mateix.

D’acord a l’establert en la LCPD, les dades personals que l’usuari enviï a través d’aquesta web seran incorporats a un fitxer d’USUARIS DE LA WEB titularitat d’INNOVA GESTORS SL i amb domicili en Av. Meritxell 128 4B Andorra la Vella (Principat d’Andorra).

INNOVA GESTORS no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals per organitzar formacions o realitzar serveis, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a maxcf.es exonerant al Prestador de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició

Els drets dels Usuaris són els següents:

Dret a preguntar què dades personals emmagatzemem sobre l’Usuari a qualsevol moment.
Dret a demanar-nos que actualitzem o corregim de forma gratuïta dades incorrectes o desfasats que emmagatzemem sobre l’Usuari.
Dret a donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar-li a l’Usuari.

L’usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal en Av. Meritxell, 128 4B AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra), o al correu electrònic: [email protected] juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I. o equivalent, indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Acceptació i consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’INNOVA GESTORS SL en la forma i per a les finalitats indicades en l’avís legal.

Canvis en la present política de privadesa

Aquesta Política de Privadesa està subjecta a eventuals canvis d’acord amb la legislació aplicable a cada moment. En tot cas, qualsevol modificació d’aquesta Política de Privadesa serà degudament notificada perquè quedis informat dels canvis produïts i, si escau, puguis atorgar el teu consentiment exprés a aquests canvis.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, innovagestors.com no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis habidos a la Pàgina Web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

T’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta Política de Privadesa. Davant qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres en: [email protected]

 

 

La Política de Privadesa ha estat actualitzada per última vegada el 22-05-2018.

Política de Privadesa
¿Valoras este post?